LIVE: Supervecka i lokalfotbollen - Vi direktsänder fem matcher

Sommar och fotboll går hand i hand. Det är en fullspäckad vecka i lokalfotbollen. Smålandsposten och minboll.se är med och sänder hela fem matcher under veckan. Du ser matcherna fritt som inloggad prenumerant.
Växjö • Publicerad 25 juni 2022 • Uppdaterad 28 juni 2022

27 juni klockan 18.50. Växjö BK ligger tvåa i division 4 södra med en match mindre spelad än Markaryd. Alvesta har det lite kämpigare och ligger på den nedre halven. Men halva säsongen återstår och än är inget förlorat... eller vunnet.

Efter branden på Lagavallen i Ljungby har Östers IF räckt ute en hjälpande hand. Nu får Ljungby IF spela sin hemmamatch i Östers hemmaborg, Visma Arena i Växjö. Ljungby ligger fyra i tabellen och har chansen att haka på topptrion.

29 juni klockan 18.50. Älmeboda/Linneryd har toppkänning i division 3 sydöstra. Laget har 24 poäng, samma som tvåan Älmhult. Sölvesborg skuggar duon med 22 poäng.

30 juni klockan 19.20. Räppe har fått upp ångan och skuggar nu topplagen i division 2 södra. Laget har bara tre poäng upp till tabelltvåan. Ett tufft motstånd väntar dock i sista omgången innan semester. Serieledande Rosengård.

1 juli klockan 18.50. Både Moheda och Alvesta GoIF ligger på den nedre halvan av tabellen. Missa inte ett prestigefyllt derby där viktiga poäng står på spel.

≫ Framflyttad: Växjö BK - Tingsryd United, div 2 sydöstra

Matchen var tänkt att spelas nu på lördag, men är dessvärre flyttad. Håll utkik på minboll.se och smp.se/live för fler matcher framöver.

Med reservation för ändringar!

Smålandsposten och minBOLL direktsänder sex matcher.
Smålandsposten och minBOLL direktsänder sex matcher.
Jonas EngmanSkicka e-post
Så här jobbar Mera Alvesta med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.