Sport

Vi sänder Alvesta SK:s seriepremiär – Lakersbacken blir expertkommentator

Sugen på livesänd ishockey från hockeytvåan?
Då har du kommit rätt.
Minhockey sänder Alvesta SK:s seriepremiär på söndag.
Alvesta • Publicerad 29 september 2022
Ludvig Claesson, som är hockeyfostrad i Nittorp, kommer att agera expert under vår sändning på söndag när Alvesta SK tar emot just Nittorp.
Ludvig Claesson, som är hockeyfostrad i Nittorp, kommer att agera expert under vår sändning på söndag när Alvesta SK tar emot just Nittorp.Foto: JONAS LJUNGDAHL

På söndag är det seriepremiär för Hockeytvåan. Alvesta SK tar då emot Nittorp hemma i Virdavallens ishall.

Minhockey kommer att sända matchen. Alexander Jepsen kommer att kommentera mötet och med som expert har vi Växjö Lakers-backen och Nittorp-produkten Ludvig Claesson.

– Jättekul att vi kan fortsätta vår satsning på livesänd sport. Extra kul att följa Alvesta SK som av många anses vara ett av lagen som kommer att tillhöra toppen av serien. Och såklart jätteroligt att Ludvig Claesson, som har bra koll på Nittorp, ställer upp som bisittare i seriepremiären, säger Daniel Rydström ansvarig utgivare på Minhockey.

Du ser matchen på Minhockey.se eller SMP.se och den börjar klockan 16:00.

Nedan följer en rad artiklar inför Hockeytvåan-premiären.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Mera Alvesta med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.